top of page

Faglig

 

Jeg er selvstændig psykoterapeut MPF og supervisor og oplægsholder.

Mit arbejdsliv repræsenterer en kontinuerlig rejse, rig på erfaringer og berigende indsigter. Som selvstændig psykoterapeut MPF, supervisor og oplægsholder har jeg dedikeret mig til at styrke mennesker og organisationer gennem terapeutiske samtaler, supervision og inspirerende undervisning.

Jeg har en solid faglig baggrund som psykoterapeut og supervisor, uddannet ved Systemisk institut for Familieterapi (SIF). Oprindeligt startede jeg min karriere som privatrådgiver i den finansielle sektor og har båret på denne erfaring i mere end 20 år.

Siden 2013 har jeg drevet en succesfuld selvstændig praksis, hvor jeg faciliterer terapeutiske samtaler og supervision for medarbejdere og ledere inden for skoler med specialkompetencer, børne/familie-huse, psykiatriske botilbud og væresteder.

Jeg er freelancer hos Affectum ApS, hvor jeg som projektleder underviser og faciliterer processer i 2-årige forløb. Denne undervisning er rettet mod dem, der støtter og hjælper dem, der har brug for hjælp, vejledning og støtte.

Ud over undervisning tilbyder jeg skræddersyede oplæg, workshops og forløb til virksomheder og organisationer, der ønsker at fremme vækst og trivsel blandt deres medarbejdere.

Min passion for psykoterapi og personlig vækst har også ført mig til aktiv deltagelse i det faglige samfund. Jeg har tidligere fungeret som formand for optagelsesudvalget i Dansk Psykoterapeut Forening og har faciliteret gruppeforløb for unge i foreningen TUBA.

Jeg er drevet af en dyb forståelse for det komplekse samspil mellem individ og samfund, og jeg ser frem til at bringe denne indsigt ind i ethvert samarbejde for at skabe positiv forandring.

Kontakt mig for at udforske, hvordan jeg kan bidrage til din personlige udvikling eller styrke din organisations trivsel.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Det er et kvalitetsstempel. Alle medlemmer skal leve op til en række kriterier om uddannelse og erfaring for at få lov til at kalde sig Psykoterapeuter MPF. Denne beskyttede titel er klienternes garanti for, at terapeuten har de kompetencer, der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling. "MPF", som er en forening kun for professionelle, erfarne og grundigt uddannede psykoterapeuter - "MPF" giver sikkerhed for professionalisme og erfaring.

image.png
bottom of page