top of page

Extended DISC

 🔴🟡🟢🔵


DISC er et dialog-baseret værktøj til at forstå adfærd og motivation.
Extended DISC er en individuel analyse, der identificerer grundlæggende adfærdstyper for at understøtte samarbejdet med andre mennesker og øge vores forståelse af os selv og andre i mødet med andre menneske-typer. Analysen er en oversigt over mine egne foretrukne adfærdsstile, samt hvad jeg motiveres af som menneske.


Gad vide om jeg er mest direkte, konkurrerende, stærk?

Er jeg mest spontan, nysgerrig, talende og ubekymret?

Eller er jeg mest omsorgsfuld, stabilitetssøgende og afventende? Eller nej.... jeg er allermest nøjagtig, detaljeorienteret og stille?


Er jeg mest tænkende eller skal jeg lige sove på det, når jeg træffer beslutninger? Når jeg skal indhente informationer .... gør jeg det så i roligt tempo eller er det en meget hurtig proces.... Har overvejelserne omkring destinationen for næste ferie været en langvarig proces .... eller nej et hurtigt klik med musen, og ferien var i hus?

Alt dette og meget andet fortæller meget om os som mennesker - både i forståelse af os selv, men også i samarbejdet med både ledere, kollegaer, medarbejdere og i familielivet.


Er du blevet mere nysgerrig på, hvad jeg kan tilbyde dig, din virksomhed eller organisation, så kontakt mig
for at høre nærmere. 

Drager på himlen

DISC giver indsigt i og større forståelse for personers bevidste og ubevidste adfærd i forskellige situationer, deres styrker, samt hvad der motiverer, presser og stresser dem

bottom of page