top of page

Extended DISC

 


DISC er et dialog-baseret værktøj til at forstå adfærd og motivation. Extended DISC er en individuel analyse, der identificerer grundlæggende adfærdstyper for at understøtte samarbejdet med andre mennesker og øge vores forståelse af os selv og andre i mødet med andre adfærds-typer. Analysen er en oversigt over egne foretrukne adfærdsstile, samt hvad jeg motiveres af som menneske.

Hvordan kan DISC gøre en forskel?

Adfærdsprofiler: Individuelle DISC-adfærdsprofilanalyser giver et klart indblik i din egen og dine medarbejderes adfærd. Jeg hjælper med at identificere styrker, muligheder for vækst og skaber et fælles sprog for teamet.

Workshops til teamudvikling:

Træd ind i en verden af dynamisk læring gennem inspirerende DISC-workshops. Uanset om du er leder eller medarbejder, lærer du at forstå, respektere og optimere samspillet mellem forskellige adfærdsstile.

Skab en kultur af forståelse og respekt:

Jeg tror på, at nøglen til et psykologisk trygt arbejdsmiljø er at forstå, anerkende og respektere hinandens unikke styrker og præferencer. Med DISC-temadage og workshops skabes ikke kun adfærdsprofiler; der skabes en kultur, hvor kommunikationen flyder frit, og hvor hvert individ føler sig set, hørt og værdsat.

 

 


Er du blevet mere nysgerrig på, hvad jeg kan tilbyde dig, din virksomhed eller organisation, så kontakt mig for at høre nærmere. 

Arbejder sammen om projektet

DISC giver indsigt i og større forståelse for personers bevidste og ubevidste adfærd i forskellige situationer, deres styrker, samt hvad der motiverer, presser og stresser dem

bottom of page