top of page

 

Foredrag og temadage

Jeg brænder for at facilitere lærerige oplevelser, hvor deltagerne kan beriges af at opdage ny viden om sig selv gennem engagerende oplæg og temadage.

At facilitere denne rejse er ikke bare mit arbejde, det er min passion. Hvert oplæg og workshop er skræddersyet til at skabe en meningsfuld forbindelse mellem deltagerne og emnet. Under hvert hovedområde går jeg i dybden med specifikke emner, og I har friheden til at vælge mellem en intensiv workshop på to til syv timer eller en smagsprøve i form af et engagerende foredrag på ca. halvanden time..

Mine foredrag udgør typisk et omfattende oplæg, efterfulgt af en interaktiv session, hvor deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål og udforske de præsenterede emner yderligere. Workshops, derimod, skaber en dynamisk læringsoplevelse ved at kombinere oplæg, diskussioner, praktiske øvelser og rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Jeg ser frem til at dele denne berigende oplevelse med jer og være med til at skabe et rum, hvor selvindsigt og personlig udvikling trives og hvor erkendelse og udvikling mødes. Jeg lover jer en dag med smil, god energi spændende og inspirerende læring.

 

Emner: 
DISC
Kommunikation og motivation
Kriser
Psykologisk tryghed
De 24 styrker
Selvværd og selvtillid

De 5 kærlighedssprog
Livets træ - som arbejdsredskab 
rolig Hav

"Ros til kursusleder - elsker hendes energi - hun ønsker da bare det bedste for os"

"Karina er en underviser med super god energi og formidlingsevner - er bare vild med hendes nærvær i rummet"

"Så spændende, vedkommende og varierende undervisning. Godt tilrettelagt med oplæg, øvelser og relevante diskussioner"

"Det er inspirerende og altid praksisnær undervisning, som Karina har formidlet. Vi har alle - både ledelse og medarbejdere gennemgået en personlig udviklingsrejse - der har været høj psykologisk tryghed i rummet, så alle har haft mod til at sætte sig selv i spil og tage imod. En spændende rejse er startet..."

"Vi var et hus med rigtig mange udfordringer da jeg bad om hjælp. Karina startede her og hold op, hun har virkelig formået at rykke personalet og os ledelse. Karina er et livstykke og med hendes store hjerte, engagement og smil kan hun bare få alle medarbejdere/ledelse med sig. Vi har stadig mange ting vi skal arbejde med, hvilket vi gør hver dag, men der er virkelig også mange ting som Karina har åbnet op for her. Karina formår også at inddrage mig som leder i hendes tanker og undervisning.

Det var netop hende og hendes vilje vi havde brug for"... Dorthe

Kontakt mig endelig, hvis du har andet på hjertet, som du, din organisation eller forening efterspørger.

bottom of page