top of page

Udtalelser

Læs her lidt tanker og ord fra mennesker, som jeg har fået lov til at gå nogle skridt sammen med i terapien ...

'Karina er grunden til, at jeg er blevet i stand til at forstå og acceptere mine egne tanker og handlinger, hvilket har gjort mig i stand til at håndtere mine problemer på bedst mulig vis.

 

Hver og en af samtalerne har givet en aha-øvelse, fordi der under samtalerne bruges alt fra tavleskrivning, metaforer og små historier til at lette forståelsen. Du føler dig hørt og forstået, som snakkede du med en god veninde'

 

Josefine

´Det har været trygt og godt at komme hos Karina Jeg har følt mig taget ved hånden på en varm, respektfuld og kompetent måde. Karina havde en fin indlevelse i mig som menneske og hendes metoder har været meget hjælpsomme. Jeg kan varmt anbefale Karina.´

- Gitte

'Har netop sagt farvel til Karina, som på fineste måde har fulgt mig gennem mit livs udfordring!

Karina har forstået at guide, at rumme, at stille spørgsmål - også de uærbødige - at trøste, at vise vej, at opmuntre og meget meget mere.... Hun er empatisk og følsom, er fantastisk til at opfange sindets mange sprog.


Har du brug for hjælp, så vil jeg gerne give Karina mine allervarmeste anbefalinger - hun er unik. <3'

Gitte

'Jeg har lært at leve med min tristhed og tackle de problemer min fortid har givet, og det er kun sket fordi Karina har taget mig i hånden og hjulpet mig i rejsen gennem mine følelser.

Karina er den mest varme og fantastiske kvinde. Hun har en ro som gør, at man føler, at man kan snakke med hende om alt, og at man kan lade sin facade falde. Karina har fået ryddet ud i og åbnet op for minder og følelser, jeg ikke selv vidste jeg havde, men som gav mig svar på, hvorfor jeg bar rundt på en tristhed. Uden Karina havde jeg ikke turdet åbne op og lade andre komme tæt på mig igen, da det tidligere har ført til nederlag. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at hun er skyld i, at der i dag igen er en glød i mine øjne, og at manden i mit liv er blevet lukket ind, og kender mine følelser på godt og ondt.

Karina har mine varmeste anbefalinger, og jeg har aldrig i et sekund fortrudt, at min familie fik givet mig det sidste puf i retning af et så fantastisk menneske som hende. Hun har reddet mig fra det hul, som jeg var ved at grave mig selv ned i, fordi jeg ikke kunne håndtere og forstå de følelser jeg gik rundt med. Jeg føler mig igen værdig og føler endelig, at jeg er mig - uden nogle former for facader.

Der er ingen ord, som kan beskrive, hvad du har gjort for og givet mig :-) Af hjertet tusind tak.'

Henriette

´I en tid hvor jeg følte jeg havde mistet mig selv og min verden, hvor jeg skulle være der for andre, men manglede nogen, der havde tid og rum til at tage sig af mig, fandt jeg Karina.

 

Karina samlede den version af mig selv, som jeg havde taget afstand fra og smidt væk, op fra jorden, børstede den kærligt af og gav mig den tilbage.

 

Med hendes medfølende og varme sind og hendes evne til at forstå mig på en måde, jeg ikke selv før har kunnet, har jeg lært at stå op for den jeg er og omfavne min måde at være på. Jeg har fundet trøst og håb og har taget mine første skridt på en uopdaget sti, som jeg ved fører mig til det sted, hvor jeg hører til. Tak, fra en der endelig er ved at finde hjem´

 

- Sara

'Jeg husker stadig første gang jeg besøgte Karina, som havde gjort det imødekommende og hyggeligt med lys i indgangen. Det rare og meget behagelige smil jeg mødte i døren hjalp på den nervøsitet jeg havde gået med i dagene op til. Karina lukkede mig ind i hendes åbne arme allerede fra dag 1 og jeg oplevede hurtigt en tryghed, som gjorde det muligt at være fuldstændig ærlig over for hende, men vigtigst overfor mig selv også.

Jeg har været på mange rejser, men den største har været den mentale rejse jeg har gennemgået med Karina ved min side det sidste halve år. Det var hårdt i starten, jeg gik altid træt derfra og det blev kun endnu mere hårdt. Men efter hun er blevet en del af mit liv, har jeg aldrig følt mig alene i processen og uanset hvilken følelse jeg er kommet med, så har der altid været plads til den.

Hos Karina er der plads til at være ked af det, der er plads til frustration, der er plads til at grine, og plads til at dele glæden over alt det, som går rigtig godt og her er Karina (som det meget sympatiske menneske hun er) super god til at forstærke oplevelsen af lykke og derigennem motivere.

For et halvt år siden troede jeg alt håb var ude, men med Karinas enorme hjælp kan jeg i dag kalde mig selv for stærk og bedst af alt et meget lykkeligt menneske, der trods kaos har fundet sig selv og sine værdier. 

Uanset hvad man går og tumler med, så vil jeg på det varmeste anbefale, at man finder modet frem og kontakter Karina. - Det vil man kun blive glad for.

Af hjertet TAK til dig Karina'

- Helle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'

 

Kære Karina

Lige fra mit første møde med med dig, har jeg følt mig, som noget specielt. Du er en fantastisk kvinde, der med dit smil, rolige sind og imødekommenhed formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum. Et rum hvor der er plads til at åbne sig, med alt det der er. Et rum hvor jeg, har kunne være fuldstændig ærlig og hvor alle mine følelser har været tilladt.

Du har igennem vores samtaler, hjulpet mig med at forstå det, der har været svært og fyldt for mig. Du har guidet mig til en anderledes og mere positiv tankegang, åbnet mine øjne for hvilke værdier, der har betydning for mig. Og vigtigst af alt lært mig, hvordan jeg skal stå op for mig selv, passer på mig selv og slippe mit pleaser gen, uden at miste mig selv i processen.


Det har været en vanvittig rejse, hvor jeg sammen med dig, har fået bearbejdet det, der har fyldt i min rygsæk og fundet en accept i det, der måtte ligger deri. Jeg har igennem det sidste halve år, fundet en tro på mig selv, og i at jeg er, lige som jeg skal være og dette har fået kæmpe betydning for min livskvalitet, og den måde jeg tænker og agere på i dag.
Jeg har igennem vores samtaler fået nogle fantastiske redskaber, som jeg kan bruge fremadrettet og jeg er dybt taknemlig for at jeg havde modet til at opsøge dig, da jeg gjorde.


Af hjertet tak for den fantastiske rejse, du har hjulpet mig ud på, og fordi du har holdt mig i hånden hele vejen. Og tak for de ord, som har fået allerstørst betydning for mig. Nogle ord, som du gav mig med på vejen ud af døren efter en følsom samtale. “Du er perfekt”.

Karina du får mine varmeste anbefalinger og jeg håber at mange må finde modet til at opsøge netop dig.

Tak for dig og tak for hjælpen

Louise

'Kære Karina.

Forløbet hos dig, var den bedste investering for mig selv. 

Da jeg startede i terapi hos dig, var jeg en meget usikker kvinde. Usikker på mig selv og mit værd og meget forvirret omkring mit liv. Hvad skal jeg med mit liv og er det overhovedet godt nok det jeg gør.

Jeg følte mig tryg allerede ved første samtale med dig. Jeg følte, der var plads til at være lige præcis mig. 

Jeg havde svært ved at finde ro i mig selv og på daværende tidspunkt, følte jeg slet ikke, at jeg lærte noget på mit studie, fordi jeg var så usikker. Du lærte mig vejrtrækningsteknikker, og at det var helt okay at trække sig tilbage og få styr på vejrtrækningen når usikkerheden meldte sig. Det har været brugbart på mit studie, mit arbejde og i det private.

 

Du har lært mig at acceptere min usikkerhed, og jeg fik redskaber til at få styr på usikkerheden, når den i ny og næ dukker op. Samtalerne med dig, har givet mig troen tilbage på mig selv, og jeg er blevet bedre til at acceptere den, jeg er som person.

'Når jeg er tryg, så kan jeg meget'

- de ord kom vi frem til og det er spot on på mig. Det er SÅ fedt, at lære sig selv bedre at kende. Så tak for hjælpen.'

Kristina

Kære Karina

Den her sætning har jeg haft i mit hoved rigtig længe: "Alle burde have en Karina" - og det er ment i den allerbedste mening. For jeg er bare dybt taknemmelig over at have fundet dig, og for at vi har fulgtes ad i et forløb, der har haft giga betydning for mit ve og vel. Og jeg vil unde alle muligheden for at følges med én som dig!

I starten var jeg nok naiv og tænkte, at det hele kunne blive fikset, og at de ikke ville tage særlig lang tid, så ville jeg være ovenpå igen. Men nu over halvandet år senere er jeg blevet klogere. Det tager TID at arbejde med sig selv. Men jeg har ikke et eneste sekund fortrudt, at jeg skrev til dig og trådte ind af din dør.

Du har fra første aftale forstået mig og fulgt mig - du har lyttet, du har delt, du har skrevet, du har afprøvet, du har skubbet, du har trøstet, du har vendt tingene om, du har været medlevende og du har været og gjort meget mere, end jeg nogensinde kunne forvente af en terapeut.
Tak fordi du tog nogle ekstra skridt for mig og med mig - det er bare helt fantastisk, og jeg er så glad og taknemmelig for dig og det forløb vi har været igennem. 


Jeg har lært utrolig mange ting om mig selv og mine opgivelser. Jeg er blevet klogere på mig selv, mine tanker, følelser og handlinger. Jeg tager mange ting med mig fra mit forløb hos dig  - og det kommer til at følge mig videre i mit liv. Jeg vil ikke sige farvel, så det må blive et på gensyn - jeg ved at din dør er åben, og jeg kommer igen. Jeg glemmer ikke det jeg har lært og det du har givet mig med videre. Tak for dig - Karina.

Kærlig hilsen M

Jeg har nu gået ved Karina i et lille års tid, fordi jeg bøvler lidt med livet og har noget med i bagagen fra min barndom, og det er det bedste, som er sket for mig i lang tid.

Jeg kan være 100% mig selv i samtalerne. Det hele foregår stille og roligt. Karina har en ro og en evne som gør, at jeg slapper af, og altid får snakket om det jeg har brug for.

 

På intet tidspunkt har jeg følt, hun snakker mig efter munden. Jeg får noget ud af det hver gang, at jeg er der (ca. 1 gang pr. måned), også selvom vi ikke altid ender med at snakke om det, som var planlagt.

 

Samtalerne har haft så stor betydning i mit liv. Troede slet ikke det kunne lade sig gøre at udvikle sig så meget blot ved at snakke og blive lyttet til. Er så glad for, at jeg fandt min styrke og valgte at tage til den første samtale ved Karina. Det gør mig glad, og er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Jeg vil varmt anbefale Karina. Det er længe siden jeg har mødt sådan et dejligt, professionelt, roligt, loyalt, hjælpsomt og varmt menneske som Karina.'

Stort kram fra hende som bøvler og synes livet er lidt træls nogle gange.

bottom of page