top of page

Hvad er DISC

En DISC-model er et kraftfuldt redskab baseret på forskning, der giver indsigt i individuelle adfærdsmønstre, præferencer og styrker. Den er udviklet til at hjælpe med at forstå og optimere samspillet mellem mennesker på arbejdspladsen og i personlige relationer.

Hvordan fungerer DISC-modellen?

DISC modellen inddeler adfærden i fire overordnede adfærdstyper. Hver type repræsenteres af et bogstav og en farve:

D = Dominerende (Rød): Mennesker med høj Dominans er fokuserede på opgaver og resultater. De er målrettede, beslutsomme og søger kontrol.

I = Indflydelse (Gul): Er udadvendte, sociale og elsker at inspirere og motivere andre. De er ofte entusiastiske og begejstrende

S = Stabilitet (Grøn): Stabile personer vægter stabilitet og harmoni højt. De er tålmodige, støttende og trives i en tryg og forudsigelig atmosfære.

C = Control/kompetencesøgende (Blå): Mennesker med høj kompetence er analytiske, nøjagtige og fokuserede på detaljer. De stræber efter nøjagtighed og kvalitet.

DISC-modellen giver ikke kun indsigt i individuelle præferencer, men også værdifulde redskaber til at forbedre kommunikation, teamwork og lederskab. Uanset om det er i professionelle eller personlige sammenhænge, er DISC et kraftfuldt værktøj til at skabe forståelse, motivation og optimere relationer.

 

 

Opdag og vær nysgerrig på din DISC-profil .....

Gad vide om jeg er mest direkte, konkurrerende, stærk?

Er jeg mest spontan, nysgerrig, talende og ubekymret?

Eller er jeg mest omsorgsfuld, stabilitetssøgende og afventende? Eller nej.... jeg er allermest nøjagtig, detaljeorienteret og stille?


Er jeg mest tænkende eller skal jeg lige sove på det, når jeg træffer beslutninger?

Når jeg skal indhente informationer .... gør jeg det så i roligt tempo eller er det en meget hurtig proces....

Har overvejelserne omkring destinationen for næste ferie været en langvarig proces .... eller nej et hurtigt klik med musen, og ferien var i hus?

Alt dette og meget andet fortæller meget om os som mennesker - både i forståelse af os selv, men også i samarbejdet med både ledere, kollegaer, medarbejdere og i familielivet.

Gravel Road i skoven

DISC kan give dig værdifuld indsigt i din og andres persontype og adfærd, hvilket skaber grundlag for bedre kommunikation,
teamsamarbejde og trivsel på arbejdspladsen og i personlige relationer

bottom of page